Vürtsikad kanatiivad

Kellele ei meeldiks krõbedad ja suussulavad kanatiivad, mis on mõnusalt vürtsikad, et külmal ajal keha soojas hoida? Crazy Lihtne, kuid parajalt toekas kõhutäis, mis sobib nii kiireks argipäeva õhtusöögiks kui ka nädalavahetusel sõpradega jagamiseks. Täna jagame teiega kanatiibade retsepti, millele lisab särtsu Crazy Bastardi Trindid Scorpioni ja Klementiiniga vürtsikas gurmeekaste!

Valmistamine:

  • Sega kausis kanatiivad oliivõliga ja maitsesta soola ja pipraga.
  • Kui tiivad on ühtlaselt õliga kaetud aseta need küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile nii, et tiivad üksteisega kokku ei puutuks ja küpseta 200 kraadi juures 40-45 minutit.
  • Sel ajal kui tiivad küpsevad, sega kokku kaste nö järel marinaadiks.
  • Tiibade kastme jaoks sega kokku Trinidad Scorpioni kaste, lusikatäis mett ja lisa laimi mahla.
  • Peale 30 minutit küpsemist vala tiivad kastmega üle ning küpseta veel 10 minutit.
  • Eriti mõnusa dipikastme saad, kui segad kokku hapukoore, majoneesi ja Carolina reaper koos mustikatega kastme ning lisad natuke laimi mahla ja soola.

Head isu!



Shopping Cart
Scroll to Top