Kreveti tagliatelle

Vegan

Krevetid tagliatelle pastaga on enamuse lemmik. Kui sa kreveti sõber pole, asenda see kanakintsulihaga ja roog maitseb sama hea. 

 

Koostisained:
  • 250g tagliatelle pastat
  • 200g kooritud krevette, mida suuremad seda mõnusamad
  • 200ml tomatipastat
  • 60ml 35% vahukoort
  • 2 küüslaugu küünt
  • 2 teelusikat oreganot
  • 2 teelusikat Crazy bastard Superhot Scorpion kastet  – ole kastme doseerimisega ettevaatlik, lisa esimese hooga vähem, sest alati saab juurde lisada ja Super hot Scorpion on päris terav tegelane
  • Lisaks näputäis soola ja musta pipart. 
  • Praadimiseks väike sorts õli või tükike võid.
Valmistamine:
  • Keeda pastat 8-10 minutit kuniks jääb al dente.
  • Lisa keetmisel vette natuke soola ja sorts õli ei tee ka paha.
  • Nõruta pasta sõelal.
  • Lase õli paksema põhjaga pannil kuumaks, lisa peeneks hakitud küüslauk ja krevetid ning maitsesta soola – pipraga ja lisa oregano.
  • Prae 3-4 minutit, kuni krevetid on valmis.
  • Nüüd võta pannilt kuumust natuke maha, lisa tomatipasta ja Superhot Scorpioni kaste.
  • Minuti pärast lisa vahukoor ja veel minuti pärast lisa varem keedetud pasta pannile.
  • Sega hoolikalt, aga rahulikult, et pastat pudruks ei klopiks.
  • Keera panni alt kuumus maha ja lase kaane all 2-3 minutit tõmmata. Al dente pasta imeb selle mõnusalt terava ja krevetise kastme endasse ka küpseb lõpuni. 
Siin on üks nipp. Pasta kurnamisel võid jätta pasta keeduvett natuke alles. Kui pasta lõpus, pannil kaane all liiga kuivaks jääb, siis võid lisada pasta keeduvett või ka natuke vahukoort lisaks. 
Sellest saab väga priima roog. Paku sõpradele, kes teravat elamust ei pelga ja nad on sulle tänulikud selle elamuse eest elu lõpuni 🙂
Shopping Cart
Scroll to Top